(Tokyo-104/Chez Shimizu)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

奥沢のシェ・シミズへ。経験豊かで料理の引き出しの多いシェフが提供するメニューが毎回楽しみ。

To Chez Shimizu in Okusawa.  Always looking forward to the cuisine offered by the chef, who is experienced and has a lot of cooking menus.
f:id:winelovers2050:20220727123557j:image

メニュー。

Menu.
f:id:winelovers2050:20220727123536j:image

ドリンクメニュー。

Drink menu.
f:id:winelovers2050:20220727123533j:image

グラスワインメニュー。

Wine by the glass menu.
f:id:winelovers2050:20220727123550j:image

白ワインメニュー。

White wine menus.
f:id:winelovers2050:20220727123547j:image

クレマン・ダルザス(Cremant D’Alsace)と、シャトー・ド・カステルノー・ピクプール・ド・ピネ(Chateau de Castelnau AOP Picpoul de Pinet)。

Cremant D'Alsace and Chateau de Castelnau AOP Picpoul de Pinet.

f:id:winelovers2050:20220727123554j:image

マッシュルーム、モッツアレラ、ピクルスのアミューズ

Amuse of mushrooms, mozzarella and pickles.
f:id:winelovers2050:20220727123529j:image

前菜の豚足のパテ、長谷川農産のマッシュルーム添え。

Appetizer of pig's feet pâté with mushrooms from Hasegawa Mashroom Farm.
f:id:winelovers2050:20220727123540j:image

Henri Meurgeyのピノ・ノアール。

Pinot Noir from Henri Meurgey.
f:id:winelovers2050:20220727123543j:image

米沢豚のソテー。

Sauteed Yonezawa pork.

f:id:winelovers2050:20220727141929j:image

ヨーグルトのブラマンジェとパイナップルのアイスクリーム。

Yogurt blancmange and pineapple ice cream.

f:id:winelovers2050:20220727141940j:image

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

    

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.