(Honolulu-45)ハワイ美味しいもの巡り Hawaii delicious food and wine tour

今日のブランチは、オープンサンドイッチ。

カカアコファーマーズマーケットで購入したサワーブレッドを薄切りにし、フライパンで香ばしくトースト。アルギュラ(ルッコラ)、ハム、チーズと。

Today's brunch was an open sandwich.  Used some sourdough bread bought at Kaka'ako Farmers Market, cut it into thin slices, and toasted it savory in a frying pan.  Added arugula (rucola), ham, and cheese.

f:id:winelovers2050:20220120102552j:image

清々しい朝のヒルトンビーチへ。

Walked to Hilton Beach on a comfortable morning.

f:id:winelovers2050:20220124060542j:image

昨年は閉鎖されていたハウツリーカフェバー。今年はフルオープン、沢山の観光客で賑わっている。

Hau Tree Cafe & Bar was closed last year.  This year, it is fully open and crowded with many tourists.
f:id:winelovers2050:20220124060548j:image

午後ゆっくりしていると、もうサンセットタイムに。

As relaxed in the afternoon, it was already sunset time.
f:id:winelovers2050:20220124060552j:image

だんだん沈んでいく太陽。皆夕陽が好きらしく、海の中やビーチで多くの人が見つめている。

The sun was gradually setting.  Everyone seemed to like the setting sun, and many were staring at it in the sea or on the beach.
f:id:winelovers2050:20220124060557j:image

陽が沈むと、ヒルトンハワイアンビレッジのラグーン横の広場では本格的なハワイアン・ショーが連日繰り広げられ、アメリカ本土からの観光客を楽しませている。

When the sun went down, a full-scale Hawaiian show was held every day in the plaza next to the lagoon at the Hilton Hawaiian Village, entertaining tourists from the U.S. mainland.
f:id:winelovers2050:20220120102602j:image

ショーは大賑わい。「ハワイ語で美味しいは、オノです、オー・ノーでは有りません。さあリピートアフターミー」と笑いをとる司会者。見たところ、日本人観光客はいない。

The show was crowded.  "Delicious in Hawaiian is Ono, not Oh No.  Come on, repeat after me," said the host to laughter.  From the looks of it, there were no Japanese or Asian tourists.
f:id:winelovers2050:20220120102549j:image

帰ってカクテルタイム。近所のスーパーで「トレーダーヴィックスのマイタイカクテル」を発見し購入。マイタイは元々レストラン・トレイダーヴィクスが作ったレシピ。そのレシピを再現したものらしい。美味しいが、かなり甘め。

Back home and cocktail time.  Found "Trader Vic's Mai Tai Cocktail" at a local supermarket.  The mai tai was originally a recipe made by Trader Vic's restaurant.  It seemed a reproduction of that recipe.  It was good, but quite sweet.
f:id:winelovers2050:20220120102546j:image

ハム、パセリ、ルッコラとパルメジャンチーズを使ったクリームパスタ。
Cream pasta made with ham, parsley, arugula and Parmesan cheese.

f:id:winelovers2050:20220120102558j:image

ラクリマシャルドネとともに。

With Chardonnay from La Crima.

f:id:winelovers2050:20220121093728j:image

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

    

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.