(Kyoto-50/Szechuan)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

京都最終日は、八条の「四川」でチョイスランチと麻婆豆腐ランチ。京都で必ず立ち寄るお気に入りの中華レストラン。京都駅の目の前だが、ホテルの地下にあり、隠れ家のように落ち着くお店。まずは前菜のボイル海老と生湯葉の野菜サラダ 。

On the last day in Kyoto, had Mapo tofu and Choice lunches at "Szechuan" on Hachijo street.  One of the favorite Chinese restaurants in Kyoto.  It is right in front of Kyoto Station, but is located in the basement of a hotel, making it feel like a relaxing hideaway.  Started with an appetizer of boiled shrimp and vegetable salad with fresh yuba.

f:id:winelovers2050:20210802180341j:image

干し貝柱と冬瓜のスープとコーンの天ぷら。

Dried scallop and winter melon soup with corn tempura.
f:id:winelovers2050:20210802180255j:image

青椒肉絲

Stir-fried beef and green pepper.
f:id:winelovers2050:20210802180236j:image

ヒレ肉と茄子の唐辛子炒め 。

Stir-fried pork fillet and eggplant with chili.
f:id:winelovers2050:20210802180224j:image

卵料理。

Egg dish.
f:id:winelovers2050:20210802180200j:image

点心2種。

Two kinds of dim sum.
f:id:winelovers2050:20210802180313j:image

麻婆豆腐。クセになる辛さと旨味のバランス。

Mapo tofu (bean curd), a balance of spiciness and flavor.
f:id:winelovers2050:20210802180329j:image

かた焼き焼きそば。

Pan fried noodle.
f:id:winelovers2050:20210802180147j:image

デザート2種。タピオカココナッツミルクとマンゴープリン。

Two desserts: tapioca coconut milk and mango pudding.
f:id:winelovers2050:20210802180215j:image

ランチコースで本格四川料理の数々を心ゆくまで堪能できる。大満足。ご馳走さまでした。

With the lunch courses, can enjoy a variety of authentic Szechuan cuisine.  Very satisfying.  Thank you for the nice meal.

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

 https://www.instagram.com/p/CSJ736HBYYl/?utm_medium=copy_link

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.