今宵は祐天寺の「キリゲリ(Qui rit gue rit)」からテイクアウト。
こちらは北海道帆立貝とリードヴォーのソテーバルサミコソース。帆立が大きくてジューシー。
Took out from "Qui rit gue rit" in Yutenji. Sauteed Hokkaido scallops and Ris de veau with balsamic sauce, the scallops were big and juicy.
オーストラリア様仔羊肩ロースのグリエ。
Grilled shoulder of Australian lamb.
越後モチ豚のグリエ。
Grilled Echigo mochi pork.
今回のメニュー。インスタグラムから事前に注文する仕組み。
This is their takeout menu. Need to order the dishes in advance via Instagram.
前回テイクアウトしたのは昨年の4月だった。コロナ禍になり1年半。しかしテイクアウトをスムーズに行う美味しい店は意外にも数少なく、貴重なお店。
The last time ordered takeout was in April last year. It's been a year and a half since a COVID disaster started. However, there are surprisingly few good restaurants that do takeout smoothly, making this place a convenient place.
ローヌのViognier I.G.P. des Collines Rhodaniennes/Domaine Jeanne Gaillard。
Viognier I.G.P. des Collines Rhodaniennes/Domaine Jeanne Gaillard in the Rhône.
いつものギガルも。
And Guigal as usual.
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