(Tokyo-69/Chez Soma)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

久しぶりにシェ・ソーマへ。

It's been a while since been to Chez Soma.

f:id:winelovers2050:20210714132926j:image

f:id:winelovers2050:20210713222354j:image

前菜1: パテドカンパーニュ。

Appetizer 1: Pate de Campagne.

f:id:winelovers2050:20210713222411j:image

前菜2: カリフラワーのババロア、ズワイ蟹とイカのマリネ。

Appetizer 2: Cauliflower bavarois, marinated snow crab and squid.

f:id:winelovers2050:20210713222418j:image

メイン1: 豚スペアリブの赤ワイン煮カシス風味。

Main dish1: Pork spare ribs braised in red wine with blackcurrant.

f:id:winelovers2050:20210713222425j:image

メイン2: 牛フィレの赤ワインソース。

Main dish2: Beef fillet braised in red wine sauce.

f:id:winelovers2050:20210713222400j:image

メイン3: 鯛のポアレ、白ワインソース。

Main dish3: Poached sea bream with white wine sauce.
f:id:winelovers2050:20210713222431j:image

デザート。

Dessert.
f:id:winelovers2050:20210713222406j:image

コロナ緊急事態宣言が発令中のためレストランではアルコールワインは一切ダメ。ノンアルコールワインでゆっくりと料理を楽しんだ。

No alcoholic wine was allowed in the restaurant due to the Covid emergency declaration.  So enjoyed the foods slowly with non-alcoholic wines.

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

 https://www.instagram.com/p/CRV6AUMLcz4/?utm_medium=copy_link

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.