緑ヶ丘の「ヌメロサンクパリ(Numéro 5 Paris)」へ。
Went to "Numéro 5 Paris" in Midorigaoka.
前回購入して美味しかったので再訪。夕方で品数が少なくカヌレ2種を。
Bought here last time and it was delicious, so went back. It was late in the evening and there were only a few items available, so bought two types of canelés.
夜は「Cos d'Estournell」のワインを。芳醇な香り。
In the evening, had wine from "Cos d'Estournell". Aromatic.
サラダ。
Salad.
ジャニーさんレシピのボルドー風ステーキ(Entrecôte à la Bordelais)。
Chef Johnny's recipe for Bordeaux-style steak (Entrecôte à la Bordelais).
同じくジャニーさんレシピのパエリア。
Paella, also from Chef Johnny's recipe.
翌日は、ナパバレーの「HANABI LAGER COのビール」から。Screaming Eagle Winery and Vineyardsの醸造者が始めたブリュアリーらしい。通常のビールよりも少し酸味があり複雑な味わい。
The next day, started with a beer from "Hanabi Lager Co." in Napa Valley, which was started by the brewer of Screaming Eagle Winery and Vineyards. The beer is a little more sour and complex than most beers.
岩見沢の「滝沢ワイナリー」のピノノアール。オレゴンピノに似た味わい。
Pinot Noir from Takizawa Winery in Iwamizawa. It tasted similar to Oregon Pinot.
サラダ。
Salad.
シーフードパスタ、小松菜ソテー乗せ。
Seafood pasta with sauteed komatsuna vegitable.
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