(Tokyo-67/D’oro - Kyoto Ginkakuji Masutani)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

中根のイタリアンの名店「ドーロ(D'oro)」へ。

Went to D'oro, a famous Italian restaurant in Nakane.

f:id:winelovers2050:20210710125925j:image

ランチコースはパスタが色々選べる。

The lunch course included a variety of pasta choices.

f:id:winelovers2050:20210710125951j:image

まずサラダ。ヴェジタブルファースト。

First, a salad. Veggie first.

f:id:winelovers2050:20210710125955j:image

パスタ1: 牛テールのローマ風トマト煮込み タリアテッレ。

Pasta 1: Roman-style tomato stewed beef tail, tagliatelle.

f:id:winelovers2050:20210710125946j:image

パスタ2: イベルコ豚ベジョータ(bellota)のスペアリブの煮込み チーズと黒胡椒風味。

Pasta 2: Braised Iberco pork bellota spare ribs with cheese and black pepper. 

f:id:winelovers2050:20210710130107j:image

パスタ3: 帆立、枝豆などのクリームソース。

Pasta 3: Scallops, edamame and other ingredients in a cream sauce.

f:id:winelovers2050:20210714142947j:image

パスタ4: シラウオ、ズッキーニ、からすみ(spaghetti alla bottarga di muggine)。

Pasta 4: Whitefish, zucchini, and dried mullet roe (spaghetti alla bottarga di muggine).
f:id:winelovers2050:20210714142953j:image

夜は日本から日本酒で。寒菊銘醸のTrue White。

The evening started with sake, Kangaku Brewery's True White.

f:id:winelovers2050:20210710215251j:image

ちなみに先日飲んだのがTrue Red 。微発泡。Enjoyed their True Red the other day, Slightly fizzy.

f:id:winelovers2050:20210710215256j:image

マグロ、鰹、ヒラメ、アボガドのお刺身も。

Tuna, bonito, flatfish, and avocado sashimi.
f:id:winelovers2050:20210710215303j:image

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

 https://www.instagram.com/p/CRTZuTdroy5/?utm_medium=copy_link

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.