チョイ住みin京都の最終日。久しぶりに八条の「四川」へランチに。
Last day of the short time living in Kyoto. After a long time, we went to lunch at "Szechuan" in Hachijo.
麻婆豆腐ランチと、チョイスランチ。この2つでいろいろ楽しめるし、何よりサービスが心地よい。
The Mapo Tofu Lunch and the Choice Lunch. Can enjoy a variety of things with these two courses, and above all, the service is pleasant.
チョイスランチの前菜は、豚肉薄切り麻辣ソース。
The choice lunch appetizer was thin slices of pork in a hot and spicy sauce.
干し貝柱と冬瓜のスープとアミューズの枝豆の天ぷら。
Dried scallop and white gourd soup and amuse of edamame tempura.
メインは帆立のオイスターソース。
The main course was scallops in oyster sauce.
こちらは、四川と言えば、の麻婆豆腐ランチ。
Here is a lunch of Mapo Tofu, a famous dish at the Szechuan restaurant.
メインの青椒肉絲。
The main dish, Chinese beef and green pepper.
チョイスランチから、パリパリの春巻き。
Crispy spring rolls from Choice Lunch.
同じく、かた焼きそば。
Also, pan fried noodle with lots of vegetables.
マンゴープリンとココナッツミルク。このデザートの大ファン。
Mango pudding and coconut milk. Big fan of these desserts.
美味しく頂きました。次回はまた白金店に行こう。
It was delicious. Will go back to the Shirogane Szechuan restaurant next time.
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