(Tokyo-55/Antichi Sapori)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

広尾のプーリア料理店アンティキ・サポーリが明日閉店ということなので再度テイクアウト。

Antichi Sapori, a Puglia restaurant in Hiroo, is closing tomorrow, so took out foods and wines again.

f:id:winelovers2050:20210525184810j:image

プーリア州のモンテグロッソ村にあるレストランの東京店。再開や移転先はまだ未定。

The Tokyo branch of a restaurant located in the village of Montegrosso in Puglia.  The restaurant's reopening and relocation are still undecided, they said.
f:id:winelovers2050:20210525185056j:image

帰って、まず屋上でビール。ヤッホーブルーイングのペールエール

Went back home and had a beer on the roof first.  Yaho Brewing's Pale Ale.
f:id:winelovers2050:20210525184844j:image

ブッラータチーズのトマト添え。生クリームと繊維状にカットしたモッツァレラをフレッシュなモッツァレラの生地で巾着状に包んだ、イタリア・プーリア州発祥のフレッシュチーズ。

Burrata cheese with tomatoes.  A fresh cheese originating from Puglia, Italy, made with fresh cream and fibrous cuts of mozzarella wrapped in a drawstring shape with fresh mozzarella dough.

f:id:winelovers2050:20210525184850j:image

プロシュート。

Prosciutto.
f:id:winelovers2050:20210525184836j:image

オーボンヴュータンのパテも一緒に。

Along with the Au Bon Vieux Temps' pate.
f:id:winelovers2050:20210525184840j:image

プーリア州のフィアーノ(白)。アンティキ・サポーリでテイクアウト。

Fiano (white) from Puglia.  Took out at Antichi Sapori.
f:id:winelovers2050:20210525184823j:image

ロッコリの魚介のラグーソース

Troccoli in a seafood ragout sauce.
f:id:winelovers2050:20210525184819j:image

ペンネリコッタ入りトマトソース。

Penne in tomato sauce and ricotta.
f:id:winelovers2050:20210525184804j:image

チョコレートケーキも。

And chocolate cake.
f:id:winelovers2050:20210525184832j:image

 

 

👉このブログ一覧やInstagramはこちら。

     Click here for this blog list and Instagram.

     https://winelovers2050.hatenablog.com/

 https://www.instagram.com/p/CPS6UXEhWXc/?utm_medium=copy_link

👉 無料アカウントによる広告をご容赦下さい。

  Apologize for an advertisement by the free account.