(Tokyo-32/Udatsu Sushi)日本美味しいもの巡り Japan delicious food and wine tour

過日は、中目黒の住宅街に佇む「宇田津(うだつ)鮨」へ。友人が連れて行ってくれた。場所が奥まっている上に、入り口も隠れ家っぽく、看板も暖簾も出ていない。

In the past days, headed to "Udatsu Sushi" in the residential area of ​​Nakameguro.  A friend took there.  The shop was in the quiet area, the entrance was like a hideaway, and there were no shop signs or flags.

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まず前菜各種。

Various appetizers as starters

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握り各種。

Various sushis.

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バフンウニが美味しかった。青のりの素揚げが中にあり、ウニのとろっとした食感、素揚げのサクっとした食感が楽しい一品。

Elegant sea urchin (Hemicentrotus) was delicious.  Deep-fried green laver is inside, and the thick texture of sea urchin and the crispy texture of deep-fried green laver provided interesting taste.

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アサリ汁。

Clam soup.
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穴子。全ての食材に一手間入った江戸前鮨。

Conger eel.  Edomae style sushi with all the ingredients properly processed.
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風貌はチーズケーキ、味はプリンのような玉子。

The appearance was cheesecake, and the taste was pudding-like egg.

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感性豊かな大将は、とにかく人柄が良い。

最近、宇田津鮨の前を通りかかったところ、横にテキーラ・バーを建設中だった。「Clase Azul(クラセ・アスール)」という名前はメキシコ産のテキーラ

The sushi chef has a good sense and good personality.
Recently, when passed in front of Udatsu Sushi, a tequila bar was under construction next to it. The name "Clase Azul" is a Mexican tequila.
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ちょうど女性客の方々が宇田津鮨の隠し戸から「美味しかったね」と言いながら出て来た。

Female customers just came out of the hidden door of Udatsu Sushi, saying, "It was delicious." 

 

 

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